De ce Bitcoin este popular în România?

Bitcoin este la cerere în Europa, inclusiv în România. Există rapoarte despre volume mari de tranzacționare la bursele de bitcoin peer-to-peer care indică popularitatea monedei în țară. Bursele de criptomonede precum LocalBitcoins și CoinFlux au înregistrat o creștere a cererii în ultima vreme.

Conceptul de utilizare a activelor digitale este bine primit de români. În 2020, România a devenit prima țară care a folosit tehnologia blockchain pentru alegerile naționale. Bitcoin este cea mai cunoscută criptomonedă din țară. 65% dintre utilizatorii români de cripto au BTC în portofoliu pe care îl folosesc pentru investiții sau pentru plata mărfurilor.

Odată cu creșterea pariurilor sportive, site-uri precum Sportsbet io au cunoscut și o creștere masivă a pariorilor români. Acest lucru se datorează accesibilității pe care Bitcoin o oferă utilizatorilor săi. Nu numai că le oferă utilizatorilor acces la plăți rapide și fără întreruperi, dar îi asigură și că sunt securizate.

Deoarece Bitcoin rămâne în top ca cripto numărul unu în țară, aflați de ce este popular în țară aici:

Bitcoin este sigur pentru tranzacțiile de zi cu zi

Românilor le-ar plăcea să experimenteze un schimb fără întreruperi și convenabil de fiecare dată când folosesc cripto. Crypto-ul precum BTC asigură utilizatorilor că nu vor avea probleme, deoarece banii sunt trimiși direct destinatarului, spre deosebire de moneda fiat, unde fiecare tranzacție necesită 3 până la 5 zile lucrătoare.

Pe lângă platforma de schimb în sine, un portofel cripto este utilizat la cumpărarea, vânzarea și tranzacționarea de monede. Pur și simplu scanați codul QR sau introduceți adresa portofelului dvs. cripto pentru a trimite sau primi bani. Informațiile de bază precum numele și adresa dvs. de e-mail nu sunt necesare. Această caracteristică face fiecare tranzacție sigură.

În plus, tehnologia blockchain este folosită de Bitcoin pentru a înregistra și a securiza toate tranzacțiile. Este un registru distribuit care este accesibil tuturor este blockchain-ul. Nimeni nu poate schimba nicio informație pentru că este inviolabilă. Utilizatorii sunt asigurați că tranzacțiile sunt sigure și că atacurile rău intenționate sunt evitate în acest fel.

Mai mulți români învață despre Bitcoin în fiecare zi

În timp ce moneda fiduciară este în continuare considerată principala formă de plată, mai mulți români consideră Bitcoin ca o alternativă care poate fi folosită pentru achiziționarea de bunuri și servicii de larg consum.

Pe măsură ce trec anii, multe rapoarte sugerează că o mare parte a populației a auzit despre Bitcoin, cel mai căutat activ din țară sau despre cripto în general. Acest interes în creștere a devenit mai mare din 2018.

Cu aceasta, a existat o creștere a comercianților și investitorilor activi din țară care au investit continuu în monedă. Ecosistemul de plăți digitale din România se află pe o traiectorie de creștere, pe măsură ce mai mulți jucători competitivi locali și globali intră pe piață.

Va continua Bitcoin să prospere în România?

Piața cripto generală devine din ce în ce mai cunoscută. Nu există nicio îndoială că popularitatea BTC va continua să crească în timp, având în vedere numeroasele platforme bazate pe cripto și site-uri web de schimb.

Mai mult, Bitcoin a crescut rapid în România și nu pare să încetinească prea curând. Cu distracții distractive și pline de satisfacții, cum ar fi pariurile sportive, site-urile Bitcoin de încredere, cum ar fi Sportsbet io, vor continua să prospere alături de monedă.

bitcoinBTCcryptoRomania
Comments (0)
Add Comment