Top 3 site-uri în 2024 cu cele mai bune pariuri sportive cu Apple Pay din România

Top beneficii și oferte în 2024 la cele mai bune pariuri sportive cu Apple Pay din România

 

 

Apple Pay este disponibil pe piața instrumentelor de plată din 2014, având o bază globală cu peste 507 milioane utilizatori. Pariorii locali au la dispoziție cele mai bune pariuri sportive cu Apple Pay din România, unde pot utiliza acest instrument de plată cu o serie de beneficii, despre care poți afla în continuare.

Cum se evidențiază Apple Pay ca aplicație pariuri sportive

Acest instrument de plată disponbil doar pentru pariorii ce dețin echipamente bazate pe sistemul de operare iOS oferă plăți 100% sigure. Apple Pay folosește autentificare biometrică facială (Face ID) și digitală (Touch ID) care garantează executarea în siguranță a depunerilor la cazinourile online.

Oferă alimentare instant la cazinou, fără întârziere ca la instrumentele de plată clasice și nu implică taxe din partea Apple. Pariorul se folosește de telefonul iPhone sau tableta iPad pentru întreg procesul de alimentare (autentificare, validare și confirmare plata).

În cazul plasării de pariuri la operatorii internaționali, aplicația Apple Pay permite conversia valutară rapidă. De asemenea, unele case de pariuri acordă și posibilitatea încasării prin acest instrument de plată, cu procesare instant și fără aplicarea de taxe.

Sunt acordate și alte privilegii de către operatorii de pariuri pariorilor care folosesc această opțiune pentru plăți, precum obținerea de bonusuri (la noi depuneri, recomandare, etc) sau a unor bonificații exclusive Apple Pay.

Agenții pariuri online România care operează în 2024 cu Apple Pay

Site-urile cu pariuri în spațiul virtual ce acceptă Apple Pay se oferă pariorilor locali acces securizat, platforme localizate în română și opțiuni de pariere geolocalizate, precum:

  • 20Bet
  • Nine
  • Ivibet

Platformele de top mizează pe Apple Play datorită plăților rapide, sigure și simplu de efectuat de pe un echipament mobil.

Care sunt așteptările pariorilor români în 2024 de la top agenții de pariuri online ce operează cu Apple Pay

Site-urile de top pariuri și-au adaptat oferta pentru a întruni așteptările pariorilor locali. Implementarea Apple Pay ca instrument de plată s-a realizat că urmare a simplității operațiunilor de depunere și retragere, dar și a nivelului total de siguranță. În plus, fiecare operator mizează și pe alte facilități pentru pariorii români:

  • 20Bet – free bet-uri, bonusuri și recompense VIP, multiple piețe și sporturi
  • Nine – bonusuri și opțiuni pariuri geolocalizate și Club VIP
  • Ivibet – pariuri antepost și live cu cote mărite, bonusuri VIP și extra bonificații

Sunt disponibili și multiplicatori, cote cu marjă 0%, Cash Out și alte facilități.

Concluzie

Apple Pay se evidențiază pe piața pariurilor destinate pariorilor locali prin siguranță, rapiditate și recompense din partea operatorilor. Operatorii își concep promoțiile ținând cont de acest instrument de plată. La final pariorii primesc recompense exclusive la utilizarea Apple Pay la pariuri.

2024Apple Paypariuri sportiveRomaniaSite
Comments (0)
Add Comment