Ești amator de Craps? Iată sfaturile estențiale pentru tine

0

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Dacă ești vreodată în căutare de jocuri palpitante în cazino, trebuie să bifezi pe lista proprie acest titlu. Craps-ul este un joc mai mult decât spectaculos, care atrage în cazino jucători din toate colțurile lumii. Mulți profesioniști se referă la Craps chiar și atunci când trebuie să facă profit, să recupereze câteva pierderi sau când trebuie să întrețină un buget în limitele normale. Astfel spus, este timpul să discutăm și noi despre acest joc și despre ce se poate întâmpla dacă ești amator și vrei să crești într-un fel sau altul calitatea deciziilor pe care le iei atunci când joci acest joc.

Dacă ești amator al jocului de Craps sau chiar dacă ești începător și îți dorești să afli cât mai multe despre Craps, există câteva sfaturi și secrete care îți pot face performanța să fie din ce în ce mai bună. Rămâi alături de noi până la final și află informații despre câteva dintre cele mai neglijate aspecte ale jocului, lucruri care te vor avantaja mai mult decât alți jucători.

Dice Control nu este un lucru real

Cu cât te informezi mai mult despre jocul de Craps, cu atât găsești și mai multe informații nu atât de bune sau reale despre strategii sau aspecte mai obscure ale jocului. Chiar dacă vorbim de cazinouri fără depunere sau despre cazinouri celebre din Vegas, tehnica Dice Control este cunoscută atât de către specialiști, dar și de către amatori. Dice Control nu înseamnă altceva decât modalitatea prin care poți controla zarurile la aruncare, astfel influențând rezultatul rundei. În teorie, jucătorul care aruncă zarurile folosind această tehnică ar putea să aleagă cum se vor roti zarurile, cum vor ateriza, crescând șansele ca rezultatul aruncării să fie conform pariurilor plasate de către jucător.

În realitate, acest gest sau această strategie de a influența zarurile doar controlând aruncarea este extrem de grea, spre imposibilă. Să nu crezi niciodată că vei putea doar dintr-o mișcare a încheieturii să influențezi modul în care zarurile vor ateriza pe tabla de joc.

Dar ce să crezi, cu toate că Dice Control este un procedeu care nu se poate realiza, cazinourile sunt în continuare foarte atente la modul în care acesta este folosit de către jucători. Chiar dacă nu vei putea să folosești această strategie, tot este interesant să te gândești de ce un cazino ar considera în continuare că aceasta reprezintă o amenințare. Prin urmare, este de datoria noastră să te sfătuim să fii foarte atent atunci când încerci să aplici anumite strategii deoarece cazinourile sunt foarte atente și este foarte posibil să fii dat afară din cazino dacă ești prins încercând astfel de lucruri.

Cea mai lungă aruncare la zaruri aparține unui amator

Știi ce este interesant la jocurile de noroc? Faptul că ele sunt în continuare bazate pe noroc, șanse, statistici și că tot ce se poate întâmpla din punct de vedere matematic, chiar se poate și este mai mult decât posibil. Deci, cui crezi că îi aparține cea mai lungă serie de aruncări cu zaruri, fără să fie penalizată? Ei bine, Patricia Demauro este o amatoare care nu a mai avut niciodată contact cu jocul de Craps, dar care într-o sesiune casual și distractivă, a încercat să vadă până când poate continua să arunce zarurile, iar soarta să fie de partea ei. Astfel, a ajuns la frumoasa serie de 154 de aruncări de zaruri fără ca aceasta să fie întreruptă de vreun 7.

Oare să fi reușit aceasta să găsească o cale prin care să controleze zarurile sau a fost pur și simplu o serie de aruncări foarte norocoase care au sfidat complet probabilitățile. Dar mai mult decât atât, oare aceasta a folosit tehnici de Dice Control? Este o pură dovadă a faptului că oricând ai nevoie să te bazezi pe ceva logic și exact când te joci la jocuri de noroc, matematica îți va dovedi imediat contrariul. De aceea, niciodată nu trebuie să fugărești recuperarea banilor. Dacă acestea ar fi fost 154 de aruncări pierzătoare? Nu ai fi fost în faliment? Fii mereu pregătit pentru orice este mai rău atunci când joci în cazino.

Craps este un joc plin de superstiții

Doar la jocul de Craps vei vedea jucători gălăgioși care spun rugăciuni, sunt atenți la modul în care se mișcă și aduc frecvent cu ei zeci de talismante norocoase pentru a avea tot norocul de aprtea lor. Dar superstițiile par să fie ceva emblematic pentru jocurile de noroc iar un joc precum cel de Craps are toate elementele necesare care te vor putea convinge să pui în aplicare toate lucrurile la care te-ai gândit vreodată, doar ca să aduci aproape de tine chiar și singurul gram de noroc pe care îl poți atrage.

Concluzie

Dacă ești un amator al jocului de Craps, acum probabil că ai identificat nu una, ci mai multe asemănări între comportamentul pe care deja îl aveai, dar și cel pe care ceilalți jucători îl au în raport cu zarurile. Ce părere ai?

 

DONATE: Support our work
In an ever changing and challenging world, the media is constantly struggling to resist. Romania Journal makes no exception. We’ve been informing you, our readers, for almost 10 years, as extensively as we can, but, as we reject any state funding and private advertising is scarce, we need your help to keep on going.
So, if you enjoy our work, you can contribute to endorse the Romania Journal team. Any amount is welcome, no strings attached. Choose to join with one of the following options:
Donate with PayPal
Donate by Bank Wire
Black Zonure SRL
UniCredit Bank. Swift: BACXROBU
RON: RO84 BACX 0000 0022 3589 1000
EURO: RO57 BACX 0000 0022 3589 1001
USD: RO30 BACX 0000 0022 3589 1002

Leave A Reply

Your email address will not be published.